Hungarian – Magyar

BrazilLink – Portugál nyelviskola

A BrazilLinkPortugál nyelviskola lehetőséget biztosít a tanulók számára, hogy Brazília egyik legérdekesebb helységében, az első brazil fővárosban, Salvadorban, Bahia tartományban elsajátítsák a brazil portugál nyelvet.

A BrazilLink egy olyan portugál nyelviskola, amely egy nagyszerű kölcsönhatást tesz lehetővé a külföldi diákok számára, hogy a portugál nyelvórákon való tanulás során megismerkedjenek a brazil valósággal. Az iskola, amely kizárólag külföldiek portugál nyelvoktatására szakosodik, több éves tapasztalattal rendelkező tanárokkal szolgál, akik egyetemeken, különböző nyelvoktatási intézményekben tanítottak és tanultak Brazíliában és külföldön egyaránt.

A BrazilLink – Portugál nyelviskola a kommunikáció minden szintjén működik. Ezek a tanfolyamok egész évben zajlanak. A BrazilLink – Portugál nyelviskola a heti beiratkozás alapelve szerint történik, amely azt jelenti, hogy bármelyik héten el lehet kezdeni egy bármilyen hosszúságú nyelvkurzust. Ezek lehetnek egy hetesek vagy több hónapon át tartó tanfolyamok.

BrazilLink – Portugál nyelviskolában lehetőség nyílik mind általános mind speciális szaknyelvi portugál tanfolyamok látogatására: portugál nyelv üzletembereknek (vállalaton belül), portugál nyelv  külföldön dolgozó állampolgárok számára, portugál nyelv befektetőknek, portugál nyelvtanfolyam az ázsiai nyelvet beszélők számára, portugál nyelvtanfolyam a spanyol nyelvet beszélők számára, illetve előkészítő tanfolyamok a Celpe-Bras nyelvvizsgára: a Portugál Nyelvvizsga Bizonyítványt a külföldiek számára Brazília Oktatásügyi Minisztériuma bocsátja ki. A nyelvvizsgát április és október hónapok folyamán lehet letenni a világ különböző pontjain. A nyelvvizsga egyetlen tesztben felméri, értékeli és tanúsítja a portugál nyelv középfokú, haladó középfokú, illetve felsőfokú szintjeit.

A portugál nyelviskola egy sokkal jelentőségteljesebb és személyesebb tapasztalatot tud nyújtani az Ön számára Brazíliában. Mindez a portugál nyelv ismerete révén lehetséges. A programok elindulásától kezdve a tanulók portugál anyanyelvű tanárokkal kerülnek kacsolatba az osztálytermekben és azokon kívül is. Számukra mindig számos lehetőség adódik, hogy megtanulják kifejezni magukat egy valós környezetben. Ebben mi is segíthetjük azokat, akiket érdekel az önkéntesség ezen a területen, egy olyan cserét ajánlva fel, amely nemcsak a nyelvi készségeket, hanem a másokon való segítés okozta kielégülést is magában foglalja.

Salvador Brazília első fővárosa volt, amely főként a kulturális gazdagsága, valamint a művészetében és az építészetében tükröződő gyarmatosítás öröksége révén ismert szerte a világban. A város légi közlekedéssel Brazíliából és külföldről egyaránt könnyen megközelíthető. Az időjárás egész évben kedvező – itt mindig süt a nap, de néha, amikor esik az eső is számos tennivaló akad.

Kérjük, bármilyen kérdéssel forduljon hozzánk bizalommal! Szeretettel várjuk Önt Salvadorban!