Romanian – Românesc

BrazilLink – şcoala de limba portugheză

BrazilLink– şcoala de limba portugheză oferă studenţilor noştri posibilitatea de a învăţa limba portugheză braziliană într-una dintre cele mai interesante locuri din Brazilia, în prima capitală a Braziliei: Salvador, în statul Bahia.

BrazilLink este o şcoală de limbă portugheză pentru străini, care oferă studenţilor interacţiuni extraordinare cu realitatea braziliană împreună cu învățarea în timpul cursurilor portugheze. Școala, care este specializată numai în predarea limbii portugheze pentru străini are profesori cu ani de experiență în predarea la universități și instituții de limbi străine și cu experienţă universitară specializaţi în Brazilia şi în străinătate.

BrazilLink – şcoala de limba portugheză funcționează pe toate nivelurile de comunicare. Aceste cursuri sunt organizate pe tot parcursul anului. BrazilLink – şcoala de limbă portugheză funcționează pe un sistem de înscriere săptămânală, ceea ce înseamnă că este posibil că la începutul fiecărei săptămâni să înceapă un curs de orice lungime. Aceste cursuri pot avea o durată de o săptămână sau de mai multe luni.

BrazilLink – şcoala de limba portugheză oferă lecţii de portugheză, inclusiv cursuri de limba portugheză generală şi cursuri de limba portugheză specifică: limba portugheză pentru afaceri (în companii), limba portugheză pentru cetăţeni care lucrează în străinătate, limba portugheză pentru investitori, curs de limba portugheză pentru vorbitori de limbi asiatice, curs de limba portugheză pentru vorbitori de limba spaniolă şi cursuri pregătitoare pentru Celpe-Bras: Certificatul de competență în limba portugheză pentru străini (Celpe-Bras) este oferit de Ministerul Educației din Brazilia. Examenul poate fi luat în aprilie şi octombrie, în diferite locuri din întreaga lume. Aceste examene evaluează și certifică, într-un singur test nivelul de cunoștință a limbii portugheze: intermediar, intermediar avansat, avansat şi superior avansat.

Școala de limba portugheză vă poate oferi o experiență mai semnificativă și personală în Brazilia. Aceasta este posibilă prin cunoașterea limbii portugheze. De la începerea programelor, elevii vor fi în contact cu vorbitorii nativi, în interiorul și în afara sălii de clasă. Vor avea mai multe oportunități ca să învețe să se exprime într-un cadru asemănător cu lumea reală. Noi putem asista chiar și pe cei interesați de voluntariat în acest domeniu, oferind un schimb de experienţă care implică nu doar competenţele lingvistice, dar şi satisfacţia de a ajuta pe alții.

Salvador a fost prima capitală a Braziliei, şi este cunoscută în întreaga lume pentru cultura sa bogată și pentru patrimoniul colonial reflectat în arta şi în arhitectura sa. Salvador este foarte ușor accesibil prin transport aerian atât din Brazilia, cât și din străinătate. Vremea este prietenoasă pe tot parcursul anului – soarele strălucește mereu și chiar și atunci când plouă există o mulțime de lucruri cu care ne putem preocupa.

Dacă aveţi întrebări, vă rugăm să ne contactaţi! Vă aşteptăm cu drag în Salvador!